Calamiteiten: 010 - 447 90 90

Parklaan 3

3016 BA Rotterdam | 010 447 90 90

Hoge Naarderweg 42

1217 AG Hilversum | 035 622 14 57

info@langterm.nl

www.langterm.nl
langterm-risicobeheer-pensioen-consultant-2

Pensioen bij Langterm

Pensioen is complexe materie. Hierbij is een goed advies van groot belang. Langterm kan u ook op dit gebied van dienst zijn. Zowel bij een collectieve pensioenregeling voor werknemers als voor de pensioenregeling van de Directeur Grootaandeelhouder (DGA). Deze werkzaamheden voeren wij uit in een aparte onderneming binnen de groep: Langterm Pensioen Consultants.

Mede omdat werknemers in een pensioenregeling steeds meer individuele keuzes krijgen en kunnen maken, is communicatie rondom pensioen essentieel. En vanuit de zorgplicht van de werkgever zelfs wettelijk verplicht. De adviseurs van Langterm Pensioen Consultants hebben jarenlange ervaring met het begrijpelijk overbrengen van de pensioenregeling richting de werkgever of werknemer. Dit doen ze door pro-actief te handelen en alle zaken rondom pensioen helder toe te lichten.

 

Pensioen is, na het salaris, de belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Door de onderscheidende en transparante aanpak in pensioenadvies, – beheer én –communicatie krijgt de werkgever een pensioenregeling die past bij de wensen en doelstellingen, maar óók de waardering van de werknemers voor de gerealiseerde voorziening.